Konsalting u IT-u

it-konsulting

  • telekomunikacione mreže (bakarne, optičke i bežične), hibridna rešenja
  • optimizacija rada funkcionalnih mreža (računarskih, analognih i digitalnih kablovskih distribucionih sistema, wireless sistema po 802.11 a/b/g/n/c standardu)
  • ip servisa (VoIP, IPTV)

Potražite procenu

Softverski inženjering

softver-inzenjering

U prethodnom periodu implementirali smo više različitih specijalizovanih softverskih rešenja. Realizaciju konkretnog rešenja prilagođavamo potrebama klijenta. Za realizaciju vašeg softverskog sistema možemo ponuditi i podršku u vidu apliciranja za sufinansiranje softvera od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Potražite procenu

Web rešenja

web-resenja

Izrada prezentacija i web portala su deo portfolia konsultantske kuće Stolivanis. Specijalizovani smo za izradu složenih web portala sa bazom od 10.000-100.000 proizvoda. Za ovako kompleksne sisteme čija cena izrade značajno prevazilazi standardne okvire web prezentacija/portala u mogućnosti smo da ponudimo podršku u vidu apliciranja za sufinansiranje od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Potražite procenu

Izrada biznis planova

biznis-plan

Finansijska analiza i izrada biznis planova su ekspertize naših konsultanata. Oni mogu biti samostalni elaborati pogodni za finansijske institucije (banke, osiguravajuća društva i sl.) ili deo cost-benefit analize za procenu realizacije nekog programa, sistema ili procesa.

Potražite procenu

Izrada aplikacione dokumentacije

aplikaciona-dokumentacija

U mogućnosti smo da ponudimo izradu i pripremu aplikacione dokumentacije za konkurisanje kompanija kod različitih fondova. Konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi aplikacionih sadržaja na profesionalnom nivou kao i evaluatorske kompetencije. U proteklom periodu finansirani su i realizovani projekti u vrednosti između 5.000 – 200.000 eura a za koje su aplikacije pisali naši konsultanti.

Potražite procenu

Project managment

projektni-menadzment

Iskustvo članova našeg tima ogleda se i u vođenju projekta (Project managment). Sa referencama koordinatora EU projekata, direktora u kompanijama, poznavanja menadžmenta i HR-a u mogućnosti smo da i Vama pomognemo u realizaciji vaših projekata.

Obratite nam se i izložite vaše potrebe, a mi ćemo zajedno sa Vama pronaći optimalno rešenje.

Potražite procenu